FyBox online space

Een online geïntegreerd platform

FyBox geeft u de mogelijkheid om al uw geplaatste lichtbakken in uw wereldwijd netwerk te beheren. Dit is mogelijk dankzij ons geïntegreerd online platform. Het uniek platform werd binnen het bedrijf ontwikkeld op basis van onze klanten feedback, die we door de jaren heen hebben verzameld.

Ons platform is een beveiligde database dat alle nodige lichtbakkengegevens bevat: afmetingen, plaatsing datums, locaties, enz. De intuïtieve en ergonomische interface maakt het platform heel gebruiksvriendelijk. Onze klanten kunnen zo gemakkelijk en wereldwijd hun canvasdoeken vernieuwen.

Online platform _ FyBox
Online platform _ FyBox

Een tijdbesparend online beheer van uw lichtbakken

Het systeem keurt automatisch de maat, resolutie en leveringsadres van de geüploade bestanden goed. Dit geautomatiseerd proces is 100% foutloos gegarandeerd. U voorkomt zo kostbare (menselijke) fouten en bespaart op budget en tijd.
Na de online goedkeuring van uw bestelling is uw taak gedaan. De productie en logistiek nemen daarna automatisch over.

Online oplossing

Alle klantenaccounts hebben een beveiligde en privé login. De klant-administrator kan andere gebruikers, alsook hun rollen, aanduiden: projectmanagers, derde partij gebruikers, communicatie agentschappen, enz.

Het platform zal zich aanpassen aan uw dagelijkse organisatie en stakeholders.

Content management zal nergens anders zo eenvoudig zijn. Inderdaad, u kunt de gewenste lichtbakken voor vernieuwing selecteren in een paar klikken. U moet dan ook de gewenste plaatsingsdatum vermelden om alle verwarring te vermijden tijdens de levering.

Volg de instructies aangeduid op het platform en upload uw nieuwe bestanden dankzij een eenvoudig ‘drag and drop’ systeem. U kunt de taak ook uitbesteden aan een collega of een derde partij zoals een merk of een communicatieagentschap. Tijdens het uploaden gaat het platform alle print vereisten, zoals de maat en de resolutie, goedkeuren. Kortom, er zijn geen vergissingen mogelijk.

Wanneer een bestelling is goedgekeurd door de projectmanager bij de klant wordt deze meteen automatisch naar onze productie verstuurd. Alle bestellingen krijgen een uniek identificatienummer om een eenvoudige logistieke follow-up, tracking, orderbevestiging, facturen, … te garanderen.

Allesomvattende rapporten van uw activiteiten zijn steeds beschikbaar en maken het proces kristalhelder.

Dankzij onze uitgebreide database kunt u gemakkelijk zien waar al uw lichtbakken geplaatst zijn. Bovendien maken het platform en het geautomatiseerd systeem het ook eenvoudiger om de verschillende afmetingen van alle lichtbakken te beheren.

Online Space _ FyBox _ platform

Met de unieke FyBox Online Space gaat U met ons werken.

GETUIGENIS

International Duty Free logo FyBox

Aangenaam en gemakkelijk te gebruiken, met het FyBox online platform besparen we veel tijd, geld en nutteloze stress.

– Sofie Mollekens | Marketing Manager

International Duty Free Belgium

Copyright 2021, Fybo Belgium sprl/bvba

Quick Quote Devis gratuit Gratis offerte