Onze lichtbak oplossing

Wat is een lichtbak?

Een lichtbak is een verlichte display of paneel. Het is bestemd voor een reclame- of decoratie doeleinden. De kwaliteit en efficiëntie van de lichtbakken werd aanzienlijk verbeterd met de led-technologie. De gebruiker verstuurt een bestand dat vervolgens in HD-kwaliteit wordt geprint en heel gemakkelijk verwisselbaar is. Bij FyBox gebruiken we laser-bewerkte diffusie platen die een uniforme lichtverdeling garanderen. Bovendien, bieden we de laatste LED technologie aan met een uitstekende licht distributie, een lange levensverwachting en een zuinig energie verbruik.

The Belgian Chocolate House - FyBox - visuele merchandising
Denham jeans maker - FyBox - ervaring lichtbak expert

Expert in lichtbakken voor een uitmuntende visual merchandising.

FyBox staat voor een uniek aanbod lichtbakken, perfecte HD prints en handige tools voor uw commerciële communicatie, visual merchandising en interieurdecoratie. Daarenboven is de hoofdeigenschap van FyBox het scheppen van een uitzonderlijke atmosfeer met indrukwekkende beelden.  Om dit resultaat te bereiken werken we exclusief met de meest recente technologie om haarscherpe HD bedrukte canvassen en een perfect uniforme verlichting aan te bieden.

Leer meer over onze product assortiment:

Een globale oplossing

De FyBox oplossing het online platform vervullen perfect de behoeftes van de middelgrote tot grote retailers met een uitgebreid winkelnetwerk (EU tot wereld). Via ons globaal systeem met lichtbakken, doeken en online platform helpen we onze klanten de volgende zaken te vereenvoudigen:  operationele follow-up, data management, logistiek en plaatsing van de lichtbakken. Hieruit volgt dat onze klanten sparen op hun dagelijkse operationele kosten (opex) en dit maak dat de gehele investering economisch interessant (total cost of ownership). Bovendien ondersteunt ons team de klanten met hun wereldwijde leveringsexpertise en het aanmaken van nieuwe inhoud voor de seizoensgebonden communicatiecampagnes.

Leer meer over de online beheer platform:

Dufry - FyBox - ervaring

Samengevat biedt FyBox een fraai design voor uw interieur, hoge kwaliteit lichtbakken en een professioneel centraal beheer.

GETUIGENIS

Denham round logo FyBox

FyBox is een heel betrouwbare lichtbak partner met een totaaloplossing voor een internationaal netwerk van winkels.

– Gabriela Puig-Soleille | Architect 

Denham the Jeanmaker

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze lichtbakken? Gelieve ons formulier in te vullen
of ons een email te sturen om een gratis offerte te ontvangen.
Ons team zal zo snel mogelijk met u contact opnemen.    Copyright 2021, Fybo Belgium sprl/bvba

    Quick Quote Devis gratuit Gratis offerte