Klantgerichte dienst

icoon FyBox Maten

Op maat

geproduceerd

Bij FyBox gebruiken we geen standaardmaten. We produceren elke lichtbak op basis van de exacte afmetingen en RAL-kleuren gevraagd door onze klanten. Bovendien beheert het online platform foutloos de canvasvernieuwing van al uw lichtbakken die verschillende maten hebben. In dit perspectief gaat de FyBox lichtbak perfect passen met eender welk “tailor-made design”. We bieden inderdaad een gepersonaliseerde dienst en een gepast accountbeheer aan onze diverse klanten.

icoon FyBox Wereldwijd

Internationale

levering

FyBox heeft meer dan tien jaar internationale handelservaring en betrouwbare logistieke partners wereldwijd. We hebben de mogelijkheid om uw lichtbakken en canvasdoeken wereldwijd te verzenden. Het online platform biedt U de mogelijkheid om al uw canvassen te vernieuwen in een paar klikken. Maar het geeft u ook de gelegenheid om uw lichtbak-netwerk heel gemakkelijk te beheren. Met onze automatische tools zijn de tracking van het project en de afleverstatus eenvoudig en duidelijk op te volgen. De installatie van de ‘plug&play’ lichtbakken en canvassen is heel makkelijk. De canvasdoeken kunnen inderdaad door de klant of personeel zelf worden geplaatst in amper een paar minuten. Het hoeft dus niet door een professionele externe installatieploeg te worden behandeld. Dankzij dit vlot proces besparen onze significant op tijd en budget.

icoon FyBox Dienst

Betrokken

team

Onze klanten komen bij FyBox terecht voor een lichtbak totaaloplossing voor verschillende jaren. Om deze aanpak en transparante prestatie indicatoren te garanderen, beschikken we over enkele belangrijke vaardigheden in ons team: IT voor het steeds verder ontwikkelen en verbeteren van het online platform. Engineering & kwaliteitscontrole om een hoge productiestandaard te behouden. Logistiek voor een vlotte internationale levering. Accountmanagement om op een reactieve wijze de vragen van onze klanten in te vullen. En uiteindelijk, grafisch design om bepaalde klanten te helpen bij het ontwerpen van inhoud. Ons team focust op het leveren van hoge kwaliteitsproducten en diensten.

GETUIGENIS

FEDNOT round logo FyBox

Voor een schitterend resultaat in ons Brussels kantoor. “

– Sandra Ichtertz | extern communication

FEDNOT Be

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze lichtbakken? Gelieve ons formulier in te vullen
of ons een email te sturen om een gratis offerte te ontvangen.
Ons team zal zo snel mogelijk met u contact opnemen.    Copyright 2021, Fybo Belgium sprl/bvba

    Quick Quote Devis gratuit Gratis offerte