Wie we zijn

The Belgian Chocolate house - FyBox - licht bak product assortiment

Sinds 2008 is FyBo Group toegewijd aan en gespecialiseerd in design, ontwerp en import van lichtbakken en interieur licht panelen. Vandaag is FyBox de compleetste led lichtbak-oplossing op de markt van Retail communicatie en interieur design. FyBox, een Belgisch bedrijf met een betrokken team, heeft het eerste online platform ontwikkeld op de markt voor een snelle, moeiteloze, foutloze en eenvoudige bestelling van canvasdoeken en lichtbakken.

We werken hand in hand samen met winkelketens, Winkel Planners, Retail architecten, Design bedrijven, Visual Merchandising departementen en Programma Managers. We bieden een totaaloplossing aan, gaande van design advies naar prototypes, productie en plaatsing van lichtbakken met het volledig beheer daarna.

Leer meer over FyBox op onze LinkedIn Company Page.

Onze waarden

Betrokkenheid

Het resultaat is vanzelfsprekend zeer belangrijk voor onze klanten. Daarvoor zijn we toegewijd aan een positief antwoord: “JA”, FyBox gaat u waar dan ook EN op tijd leveren, geen inspanning zal teveel zijn.

Creativiteit

We geloven dat meerwaarde voor onze klanten mogelijk is dankzij creativiteit. We zijn gedreven om hard te werken en oplossingen te vinden die aan onze klantenbehoeftes voldoen.

Kwaliteit

We bouwen een lange en succesvolle samenwerking met onze klanten op. Dit is mogelijk dankzij onze productkwaliteit en uitstekende dienst.

Internationaal gericht

FyBox kantoren zijn gevestigd op twee continenten. FyBox projecten zijn wereldwijd verspreid. Onze klanten kunnen bijgevolg ook op ons rekenen om aan hun behoeftes te voldoen waar en wat die ook zijn.

Copyright 2021, Fybo Belgium sprl/bvba

Quick Quote Devis gratuit Gratis offerte